"Rovdjur i mänsklig skepnad: Konsten att förstå och handskas med en psykopat"

Av Jonas Wårstad

Visste du att var trettionde man är psykopat? De flesta människor har dock tyvärr otillräcklig eller rent felaktig kunskap om vad en psykopat är.

Här får du snabbt lära dig allt du som privatperson behöver veta om psykopati, och dessutom hur du bör bemöta och handskas med en psykopat i olika situationer.

Läs vad två experter har att säga om boken:

"Författaren har förtagit en resa dit få vill resa, nämligen in i psykopatens osunda psyke och världsbild. Boken överraskar läsaren med insiktsfulla verklighetsbaserade anekdoter och beskrivningar som hjälper dig bli mer medveten om de personer du omger dig med. Den är fylld med tips och förslag om hur du kan handskas med, undvika och fly från en psykopat, samt inte minst återhämta dig psykiskt efteråt. Mitch Darnell, psykologiprofessor, USA"

"Det är uppenbart att författaren besitter gedigen kunskap om psykopati. Han beskriver i detalj vad som rör sig i en psykopats huvud och vad som driver psykopater att bete sig som de gör. En person med psykopati följer inte vedertagna sociala normer eller regler så denna bok jämnar ut oddsen för läsaren i ett eventuellt möte med en psykopat. Jag rekommenderar därför starkt denna bok åt alla som misstänker att de har med en psykopat att göra. Carlo Carandang, psykiatriker, USA"


Boken finns att beställa från de flesta bok-onlinebutiker, både som fysisk bok och digitalt.


RADIOINTERVJU MED MIG OM PSYKOPATI:

Den 21 januari 2015 intervjuades jag i P4 Halland om psykopati. Klicka här för att lyssna


KONTAKTA MIG:

Kontakta mig via epost

[Till min svenska huvudsida]


[Till min engelska huvudsida www.discog.info]