[home] [contact]
[buy CDs/DVDs online]

PAGE

- Diskografi -


1983 7" Dansande man

    Dansande man 4.11 / Aldrig mer (Eskimo Records, E01)
30 juni 1986 7" Som skjuten ur en Kanon
    Som skjuten ur en Kanon 3.20 / Skaka mig upp (Accelerating Blue Fish, ACCS 702)
1987 dubbel-A-sidig 7" Blå fötter / Sorg flyg bort
    Page: Blå fötter / XL: Sorg flyg bort (Accelerating Blue Fish, ACCS 703)
(1994) samlings-CD THE LOST TAPES [1980-1987]
  1. Jag kommer in 4.56 (1987)
  2. Du är min vår 3.02 (1987)
  3. Flera hundra mil 3.43 (1986)
  4. Det syns ingen snö 3.24 (1985)
  5. Rosa moln & vita segel 5.31 (1984)
  6. Tåg till Eden 5.01 (1984)
  7. Vill ni följa oss 2.22 (1984)
  8. Liv 7.25 (1983)
  9. Dansande man 4.11 (1983)
  10. Kärlekens park 6.30 (1983)
  11. Försök att glömma världen 5.27 (1981)
  12. Sekunder 1.33 (1982)
  13. Bara igår 5.11 (1982)
  14. 333 (3.13) (1980)
  15. Scotland Yard 2.39 (1980) (Eskimo Records, E02)
1988 LP diverse artister SYNTHETIC SOUNDS FROM ACCELERATING BLUE FISH
1989 12" EP [Page]
    Som en vind 4.15 // Maskinen i mig 3.49 / Dansande man '89 (4.29) / Fireball XL5 (1.40) (Accelerating Blue Fish, ACCS 1210)
1 May 1991 various artists CD/LP/MC I SOMETIMES WISH I WAS FAMOUS - A SWEDISH TRIBUTE TO DEPECHE MODE
30 mars 1992 samlings-CD PAGE [1981-1991]
  1. Världens bästa morgon 4.51 (1991)
  2. Bara sex 5.02 (1991)
  3. Ful hund (Mix '91) 4.32 (originalet är från 1990)
  4. Som en vind 3.50 (1989)
  5. Maskinen i mig 3.50 (1989)
  6. Vad ska jag hitta på? 4.41 (1988)
  7. Blå fötter 3.50 (1987)
  8. Som skjuten ur en kanon (Mix '91) 3.15 (originalet är från 1986)
  9. Mia & Tom (Mix '91) 4.16 (originalet är från 1984)
  10. En dag på zoo (Mix '91) 3.31 (originalet är från 1984)
  11. Stulen kyss (Mix '91) 4.09 (originalet är från 1983)
  12. 39 Stegen (Mix '91) 3.16 (originalet är från 1983)
  13. Dansande man 4.10 (1981) [eller 1983??]
  14. Hus av glas (Mix '91) 4.02 (originalet är från 1981)
  15. Som skjuten ur en kanon 3.20 (1986)
  16. Smör, pop & kärlek (Demo-version) 3.25 (1983)
  17. Aldrig mer 4.43 (1984) [eller 1983??] (Energy Rekords, ERCD 013)


22 mars 1994 CD HALLÅ! (VAR TOG MÅNBASEN VÄGEN?)

  1. Bilmusik 3.48
  2. Kurragömma 5.46
  3. Lyssna på mamma 3.57
  4. Fredag för dig 4.17
  5. Nr: 12 (4.47)
  6. Tarzan och Jane 4.20
  7. Underland 4.39
  8. Tidig morgon 4.06
  9. Allt jag pekar på 3.16 (Energy Rekords, ERCD 039)
1994 CD-maxi Bilmusik
  1. Bilmusik 3.48
  2. Underland (Dub Mix) 5.50
  3. Acid Skate 5.46 [recorded 1989] (Energy Rekords, ERCD 059)


28 June 1995 various artists CD TO CUT A LONG STORY SHORT - A Tribute to the Pioneers of Electronic Pop


1995 CD-maxi Förlåt

  1. Förlåt 4.14 [7 sekunder längre mot slutet än albumversionen]
  2. Tiden går 3.55
  3. Lyssna på mamma 3.38 [fade-out] [från HALLÅ!, 1994] (Energy Rekords, ERCD 084)
23 sep 1995 CD-singel Jag väntar
  1. Jag väntar 3.15 [Singelversion "tre, fyr" innan låter startar]
  2. Vrider och vänder 2.44 (Energy Rekords, ERCD 085)
"Från det kommande albumet GLAD".

1995 CD GLAD

  1. Står i din väg 3.03
  2. Förlåt 4.07
  3. Fredag igen 3.33
  4. Dom går hem 2.42
  5. Min telefon 3.12
  6. Jag väntar 3.15 ["tre, fyr" innan låter startar]
  7. Tiden går 3.56
  8. Du 3.11
  9. Sover 4.56
  10. [olistad låt] 0.12 (Energy Rekords, ERCD 091)
29 feb 1996 CD-singel Står i din väg
  1. Står i din väg 3.02
  2. Ge mig förstärkning 3.55
  3. [olistad låt] 0.10 (Energy Rekords, ERCD 093)


1996 CD-singel Svänger

  1. Svänger 3.51
  2. Vad har du gjort (Look Wot You Dun) 3.05 [en cover av gruppen Slade] (Pool Sounds 751587)
21 okt 1996 CD HUR SÅ?
  1. Vet du 3.45
  2. Svänger 3.51
  3. Hur mår du? 3.06
  4. På ett berg 3.56
  5. Den dagen kommer 2.59
  6. Lägg dig ner 3.34
  7. Här é du, här é jag 3.42
  8. Stjärna 3.43
  9. Nära 3.44
  10. Jag kan inte förstå 3.45 (Pool Sounds 751588)
1996 CD-singel Hur mår du?
  1. Hur mår du? 3.06
  2. Jag kan inte förstå 3.45 (Pool Sounds 751591)
1997 CD-singel På ett berg
  1. På ett berg 3.56
  2. It's Alright, It's Ok (Svänger) 4.00 (Pool Sounds 751599)


1997 CD-singel Ibland

  1. Ibland 3.29
  2. Hej Du (Hey You) 4.08 [en cover av gruppen Bachman-Turner Overdrive] (Pool Sounds POOLS023)
1998 CD HELT NÄRA
  1. Vet inte vad 3.27
  2. Ibland 3.30
  3. Kom inte tillbaks 3.31
  4. Vi kan prata 3.31
  5. Ingenting kvar 4.23
  6. Svår att nå 3.53
  7. Så bra 3.19
  8. En trappa upp 3.22
  9. Som jag vill 3.10
  10. Hallå 3.23
  11. Hon sa 3.33 (Pool Sounds POOLCD008)
1998 CD-singel Ingenting kvar
  1. Ingenting kvar 4.22
  2. Kontroll 3.22 (Pool Sounds POOLS026)
22 May 1999 German CD REALLY CLOSE
  1. Today 3.27 [= En trappa upp]
  2. Some Days 3.30 [= Ibland]
  3. Get Out of My Sight 3.31 [= Kom inte tillbaks]
  4. We Keep Talking 3.31 [= Vi kan prata]
  5. Catch Me 4.23 [= Ingenting kvar]
  6. Hard to Reach 3.53 [= Svår att nå]
  7. Okey 3.19 [= Så bra]
  8. You Live Upstairs 3.22 [= Vet inte vad]
  9. As I Wish 3.10 [= Som jag vill]
  10. She Said 3.33 [= Hon sa] (VISION Records, TCM 035 CD)
Missing "Hallå" from the Swedish CD.


1999 CD-singel (+ digital singel) Som det var

  1. Som det var 3.37
  2. Enkelt, eller hur? 3.34 (CD-singel: SubSpace Communications CDSSC 13; digital singel 3 okt 2013)
2 okt 2000 samlings-2-CD SÅ PASS! EN SAMLING MED PAGE 1980-2000
  1. Så Här 3.14 [tidigare outgiven; 2000]
  2. Landar 3.10 [tidigare outgiven; 2000]
  3. Som det var 3.37 [singel 1999; ny version 2000]
  4. Enkelt, eller hur? 3.35 [från singeln Som det var; 1999]
  5. Vet inte vad 3.28 [från HELT NÄRA, 1998]
  6. Ingenting kvar 4.23 [från HELT NÄRA, 1998]
  7. Ibland 3.32 [singel 1997 + från HELT NÄRA 1998]
  8. Vet du 3.50 [singel 1996 (??)] [från HUR SÅ?, 1996]
  9. På ett berg 4.01 [från HUR SÅ? 1996 + singel 1997]
  10. Svänger 3.57 [från HUR SÅ? 1996 + singel 1996]
  11. Tiden går 4.04 [från GLAD, 1995]
  12. Står i din väg 3.15 [från GLAD, 1995 + singel 1996]
  1. Jag väntar 3.20 [från GLAD, 1995 + singel 1995]
  2. Förlåt 4.09 [från GLAD, 1995 + singel 1995]
  3. Tidig morgon 4.07 [från HALLÅ! (VAR TOG MÅNBASEN VÄGEN?), 1994]
  4. Lyssna på mamma 3.58 [från HALLÅ! (VAR TOG MÅNBASEN VÄGEN?), 1994]
  5. Bilmusik 3.49 [från HALLÅ! (VAR TOG MÅNBASEN VÄGEN?), 1994 + singel 1994]
  6. Bara sex 4.59 [från PAGE, 1992]
  7. Ful hund 4.35 [från PAGE, 1992]
  8. Som en vind 4.14 [maxisingel 1989]
  9. Vad ska jag hitta på? 4.45 [från SYNTHETIC SOUNDS FROM ACCELERATING BLUE FISH, 1988]
  10. Blå fötter 3.52 [singel 1987]
  11. Som skjuten ur en kanon 3.23 [singel 1986]
  12. Dansande man 4.11 [singel 1983] [har två minuters tystnad mot slutet]
  13. Så här (Diskodiktator Remix) 2.39 [2000] (SubSpace Communications CDCOM10)
2 okt 2000 live CD LIVE PÅ SAMA 2000 [Live 1 april 2000]
  1. Intro 1.02
  2. Liv 5.32
  3. Mia & Tom 4.03
  4. Hus av glas 4.39
  5. En dag på zoo 4.07
  6. Dansande man 5.51
  7. The End 0.57 (SubSpace Communications LCDCOM 10)
Inspelat live av P3 på Kåren i Göteborg 1 april 2000. Medföljde gratis med den första upplagan av SÅ PASS! EN SAMLING MED PAGE 1980-2000.


26 (?) maj 2010 CD NU

  1. Alla som väntar 3.58
  2. Kom så andas vi 4.14
  3. Jag tror det, jag tror det 3.56
  4. Inte här 4.14
  5. Fyra väggar 4.05
  6. Tätt inpå 4.05
  7. Ett S.O.S. 4.40
  8. Tar min rock och går 3.18
  9. Allt eller inget 3.50
  10. Min drog 3.48 (BAM, BAMCD 2023)


29 aug 2013 CD (+ digitalt album) HEMMA

  1. Som ett skal 3.38
  2. Djur 3.51
  3. Varmare 3.28
  4. Motorcykel-Sussi 3.05
  5. När vi har tid 4.25
  6. Inget mer att se 3.59
  7. Smakar som förr 3.39
  8. Är du rädd för mig? 3.40
  9. Lyssnade på min radio 4.48
  10. Hon tog mig med storm 3.08
  11. Kommer när du kallar 3.08
  12. Som ett skal (Mr Doonut Goes Italo Remix) 4.35 (Wonderland Records WRES2013; digitalt album 19 sep 2013)
29 aug 2013 remix CDM (+ digital singel) Som ett skal
  1. Som ett skal (Technomancer feat. Angst Pop Remix) 4.02
  2. Som ett skal (Compute Remix) 2.32
  3. Som ett skal (Arachnophobias Remix) 4.30 (CD-maxi # 1: Wonderland Records, WRPAGE1)
  1. Som ett skal (Covenant Remix) 4.16
  2. Som ett skal (Clark Gable Remix) 3.27
  3. Som ett skal (Thomas Randow Remix) 3.40 (CD-maxi # 2: WRPAGE2)
  1. Som ett skal (Technomancer feat. Angst Pop Remix) 4.02
  2. Som ett skal (Compute Remix) 2.32
  3. Som ett skal (Arachnophobias Remix) 4.30
  4. Som ett skal (Covenant Remix) 4.16
  5. Som ett skal (Clark Gable Remix) 3.27
  6. Som ett skal (Thomas Randow Remix) 3.40 (digital singel 14 Jan 2019)
  1. Som ett skal (Technomancer feat. Angst Pop Remix) 4.02
  2. Som ett skal (Compute Remix) 2.32
  3. Som ett skal (Arachnophobias Remix) 4.30
  4. Som ett skal (Covenant Remix) 4.16
  5. Som ett skal (Clark Gable Remix) 3.27
  6. Som ett skal (Thomas Randow Remix) 3.40
  7. Som ett skal (Den Där Killen Remix) 3.56
  8. Som ett skal (DJ Man-Machine Chromite Remix) 3.46
  9. Som ett skal (Independent State Remix) 4.37
  10. Som ett skal (Mr Doonut Goes Italo Remix) 4.34
  11. Som ett skal (The Future Remix) 3.58 (digital singel 14 Jan 2019)


1 dec (?) 2015 digital singel Tid för en kyss

  1. Tid för en kyss 3.21 (Energy Rekords)
20 juni (?) 2016 CDS Är det jag som är en idiot? / Sånt som inte går
  1. Sånt som inte går 3.18
  2. Är det jag som är en idiot? 4.11 (Energy Rekords, ERCDS166)
10 feb (?) 2017 CDM Lägger av
  1. Lägger av (Singel Version) 3.10
  2. Sånt som inte går (Johan Baeckström Remix) 3.39
  3. Spottar långt (East Frisian Remix av J.Montelius) 3.41
  4. Det syns ingen snö (Musikälskarversion Demo) 4.49 (Energy Rekords, ERCDS168)
30 juni 2017 CD / LP DET ÄR INGEN VACKER VÄRLD MEN DET RÅKAR VARA SÅ DET SER UT
  1. Krasch 4.34
  2. Spottar långt 4.24
  3. Lägger av 3.12
  4. Låt det gå 3.04
  5. Det var ingenting 4.14
  6. Är det jag som är en idiot? 4.11
  7. Utanför 3.45
  8. Sånt som inte går 3.18
  9. Min gata 4.52
  10. För någon 3.37
  11. Tid för en kyss 3.21
  12. Paus 0.13
  13. Spår 3.55
  14. Så skönt att va här 3.49
  15. Känn det här 3.35
  16. I Know, You Know 3.42 (CD: Energy Rekords, ERCD169)
  1. Krasch 4.34
  2. Spottar långt 4.24
  3. Lägger av 3.12
  4. Låt det gå 3.04
  5. Det var ingenting 4.14
  6. Är det jag som är en idiot? 4.11 //
  7. Utanför 3.45
  8. Sånt som inte går 3.18
  9. Min gata 4.52
  10. För någon 3.37
  11. Tid för en kyss 3.21 (LP: ERLP169)
4 aug 2017 mini-CD PAPPERSKORGEN
  1. Samma intresse 2.37
  2. Nu när jag släpper taget 3.52
  3. Seg måndag 2.56
  4. Kom igen 3.23
  5. Bagatell 3.06 (Energy Rekords, ERCD169BONUS)
"Hej kära musikälskare. Tyvärr blev det lite fördröjning med leverans av ”Det Är Ingen Vacker Värld Men Det Råkar Vara Så Det Ser Ut” – vinylskivan och det ber vi om ursäkt för. Som ett litet plåster på såren bifogar vi därför en liten bonusgrej till de drabbade. Innan arbetet med den nya Page-plattan började så fanns det egentligen ett helt album klart som lades åt sidan. På den här medföljande miniCDn ”Papperskorgen” bjuder vi på fem demospår från detta ”bortglömda” album. Varsågoda: Papperskorgen – Page. Med Vänliga Hälsningar Eddie&Marina"


29 juni 2018 CD-EP Start EP

  1. Start 5.23
  2. Stör ej 3.48
  3. Nere för räkning 4.04
  4. Krasch (Apoptygma Berzerk Redux) 4.57 (Energy Rekords, ERCDS171)
29 sep 2018 CD-EP Adapted
  1. Start (Poptronica Version) 5.15
  2. Knockout 3.50
  3. I Know You Know 3.44
  4. Start (Britpop Version by Pierre) 5.09 (Energy Rekords, ERCDM172)


28 juni 2019 CD/LP FAKTA FÖR ALLA

  1. Fakta för alla 5.20
  2. Puls 5.48
  3. Blöder du 4.20
  4. Första smällen 4.38
  5. Klara färdiga gå 3.51
  6. Alla ljuden i ditt rum 5.03
  7. Glans & Gloria 4.35
  8. Kloner 6.04
  9. Okänd man 5.07
  10. Maskin 4.23
  11. Maskin (Repris) 2.04 (CD: ERCD174; LP: ERLP174)


28 juni 2019 vinyl-samlings-LP START ALBUM

  1. Start 5.24 [från Start EP, 2018]
  2. Stör ej 3.49 [från Start EP, 2018]
  3. Knockout 3.50 [från Adapted, 2018]
  4. Sånt som inte går (Johan Baeckström Redux) 3.41 [från CD-maxi Lägger av, 2017]
  5. Det syns ingen snö (Demo) 4.51 [från CD-maxi Lägger av, 2017]
  1. Krasch (Apoptygma Berzerk Redux) 4.59 [från Start EP, 2018]
  2. Spår 3.58 [från DET ÄR INGEN VACKER VÄRLD MEN DET RÅKAR VARA SÅ DET SER UT, 2017]
  3. Det var ingenting (featuring Thomas Jansson Ensemble) 4.14 [från DET ÄR INGEN VACKER VÄRLD MEN DET RÅKAR VARA SÅ DET SER UT, 2017]
  4. I Know You Know 3.44 [från DET ÄR INGEN VACKER VÄRLD MEN DET RÅKAR VARA SÅ DET SER UT, 2017]
  5. Samma intresse (Demo) 2.37 [från PAPPERSKORGEN, 2017]
  6. Start (Britopop Redux by Pierre) 5.09 [från Adapted, 2018] (Energy Rekords, ERLP173)


12 juni 2020 CD-EP/digital EP Under mitt skinn EP

  1. Saint Anastase 4.14
  2. Under mitt skinn 4.06
  3. Hoppet 5.10
  4. Ta det som en man 4.18
  5. Panik 5.24
    Bonusspår:
  6. Blöder Du (Sven Welde Remix) 5.06 [ej tidigare utgiven]
  7. Alla ljuden i ditt rum (The Hacienda Redux by Pierre) 4.28 [ej tidigare utgiven]
  8. Som ett skal (Side Order Family Redux) 4.14 [ej tidigare utgiven]
  9. Tracks 3.47 [engelskspråkig version]
    Ytterligare bonusspår:
  10. Independent State feat. John Westlund & Den Där Killen: Lägger av 4.15 [ej tidigare utgiven?] (Energy Rekords, ERCD175)
  1. Saint Anastase 4.14
  2. Under mitt skinn 4.06
  3. Hoppet 5.10
  4. Ta det som en man 4.18
  5. Panik 5.24 (digital EP 19 juni 2020)
20 nov 2020 CD-EP/digital EP Blutest Du?
  1. Blutest Du? 4.27 [tyskspråkig version av "Blöder du" från FAKTA FÖR ALLA, 2019]
  2. Saint Anastase 4.14
  3. Start 5.15 [engelskspråkig version]
  4. Tracks 3.45 [engelskspråkig version] (Energy Rekords, ERCDS178)
4 dec 2020 digital singel Stefansplatz
  1. Stefansplatz 6.00 (Energy Rekords)
18 dec 2020 CD-EP Aska EP
  1. Stefansplatz 6.02
  2. Aska 4.06
  3. En kamera ser 3.10
  4. Hög som jag 4.52
  5. Bara tryck på play 4.06
  6. Jag var så nära 5.27
    Bonusspår:
  7. Panik (Datapop Redux) 3.58 [ej tidigare utgiven]
  8. Ta det som en man (Social Ambitions Redux) 3.23 [ej tidigare utgiven]
  9. Blå fötter (Babylon Master Demo Version) 4.18 [ej tidigare utgiven]
    Ytterligare bonusspår:
  10. Attentat: Under mitt skinn 3.16 (Energy Rekords, ERCD176)
18 dec 2020 vinyl-LP ASKA UNDER MITT SKINN
    Sida A: Under mitt skinn
  1. Saint Anastase 4.14
  2. Under mitt skinn 4.06
  3. Hoppet 5.10
  4. Ta det som en man 4.18
  5. Panik 5.24
    Sida B: Aska
  1. Stefansplatz 6.02
  2. Aska 4.06
  3. En kamera ser 3.10
  4. Hög som jag 4.52
  5. Bara tryck på play 4.06
  6. Jag var så nära 5.27 (LP 18 dec 2020: Energy Rekords ERLP177; digitalt album 19 feb 2021)
17 jan 2021 digital singel Aska
  1. Aska 4.03
  2. Panik (Datapop Redux) 3.56
  3. Ta det som en man (Social Ambitions Redux) 3.21 (Energy Rekords)
28 jan 2021 digital singel En kamera ser
  1. En kamera ser 3.08 (Energy Rekords)
4 feb 2021 digital singel Hög som jag
  1. Hög som jag 4.50
  2. En kamera ser 3.08 (Energy Rekords)
11 feb 2021 digital singel Bara tryck på play
  1. Bara tryck på play 4.03
  2. Hög som jag 4.50
  3. En kamera ser 3.08 (Energy Rekords)
18 feb 2021 digital singel Jag var så nära
  1. Jag var så nära 5.25
  2. Bara tryck på play 4.03
  3. Hög som jag 4.50
  4. En kamera ser 3.08 (Energy Rekords)
19 feb 2021 digitalt album ASKA UNDER MITT SKINN
    Under mitt skinn
  1. Saint Anastase 4.14
  2. Under mitt skinn 4.06
  3. Hoppet 5.10
  4. Ta det som en man 4.18
  5. Panik 5.24
    Aska
  6. Stefansplatz 6.02
  7. Aska 4.06
  8. En kamera ser 3.10
  9. Hög som jag 4.52
  10. Bara tryck på play 4.06
  11. Jag var så nära 5.27 ((Energy Rekords)


Copyright (c) 2017-11-27 Jonas Wårstad.

Last update 2021-02-19.


Page at discogs.com


[home] [contact]
[buy CDs/DVDs online]